Bosna i Hercegovina     | 17.05.2021. 10:23 |

MSYP okuplja 60 mladih iz cijele BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. svibnja (FENA) - Besplatni ljetni obrazovni program međunarodnog karaktera - MSYP Virtual ove godine održava se od 21. lipnja do 10. srpnja.

Program predstavlja virtualni spin-off Mostarskog Ljetnog Omladinskog Programa, koji ove godine namjerava okupiti 60 mladih u dobi od 14 do 19 godina iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Svi tečajevi i aktivnosti MSYP-ja vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika, profesionalaca i stručnjaka iz BiH i cijelog svijeta, a održavaju se na engleskom jeziku. Tijekom tri tjedna MSYP-ja Virtual, sudionici će pratiti veliki broj izbornih predmeta, predavanja i interaktivnih radionica.

Ovogodišnji tečajevi će obuhvatiti područja matematike i logike, ljudskih prava, kemije, političke filozofije, međunarodne politike, ekonomije, medija i novinarstva, urbanih studija, umjetnosti i psihologije.

Cilj je programa poboljšati samopouzdanje sudionika kroz kritičko i kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman, uz jačanje znanja engleskog jezika.

Od samog osnivanja 2014. godine, program je uspješno održan za sedam generacija  te je okupio preko 280 mladih. Dosad su svi sudionici ocijenili program kao izvrstan te 2/3 njih odluči ponovno pohađati MSYP iduće godine.

Program je u potpunosti neovisan te nema afilijacija s bilo kakvim političkim, religijskim i gospodarskim subjektima, priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo