Magazin     | 18.05.2021. 08:40 |

Za manje od 20 dolara noć u stanu slavnih 'Prijatelja'

FENA Internet

NEW YORK, 18. svibnja (FENA) - Nedugo nakon što je službeno objavljen datum premijere nove epizode popularnih "Prijatelja", 27. svibnja, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo - za manje od 20 dolara možete boraviti u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

U hotelu The Friends Experience, smještenom u četvrti Gramercy na Manhattanu na broju 130 East, na uglu 23 ulice i Avenije Lexington zainteresiranima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monice i Rachel za samo 19,94 dolara.

Zainteresirani mogu zaviriti kroz ljubičasta vrata stana u kojemu su živjele Rachel i Monica i opustiti se na naslonjaču Chandlera i Joeya nakon što odigraju partiju malog nogometa ili isprobati neke od originalnih kostima iz serije.

I premda su scene serije iz unutarnjih prostora snimane u studiju u Los Angelesu, vanjski dio zgrade u kojoj su živjeli slavni 'prijatelji' nalazi se u New Yorku.

The Friends Experience je dvoetažni prostor u kojemu je posjetiteljima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije, prenose mediji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'