Stranačke aktivnosti     | 18.05.2021. 14:50 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 18. svibnja 2021. god.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović i zamjenica predsjednika Krišto u Livnu održali sastanak sa Županijskim odborom HBŽ-a i Gradskim odborom Livno

U radnom posjetu Livnu, nakon sastanka s gradonačelnikom, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika Borjana Krišto održali su sastanak s predsjedništvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije te Gradskim odborom HDZ-a BiH Livno.

Branko Ivković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije upoznao je upoznao je stranačko vodstvo sa stanjem i aktivnostima HDZ-a BiH na području Hercegbosanske županije.

Tijekom razgovora sagledan je niz aktualnih projekata, gdje je zaključeno kako lokalne vlasti neće biti prepuštene same sebi, nego će imati potporu s entitetske i državne razine u svim projektima.

Predsjednik Čović je u svom obraćanju govorio o trenutnoj političkoj situaciji, te se osvrnuo na prijeko potrebe reforme pri rješavanju izbornog zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi u BiH. Podržao je sve prezentirane unutarstranačke aktivnosti.

Na odvojenom sastanku sa Gradskim odborom HDZ-a BiH Livno, o stanju i djelovanju Gradskog odbora HDZ BiH Livno, govorio je predsjednik Ivan Jozić, pri čemu je predstavio i rezultate proteklih lokalnih izbora. Prilikom sastanka govoreno je i o razvojnim projektima, stanju u infrastrukturi, obrazovanju, funkcioniranju javnih poduzeća s naglaskom na potporu viših razina vlasti pri realizaciji projekata.

Na sastanku su precizirane i dogovorene daljnje stranačke aktivnosti, a predsjednik Čović je obećao punu podršku razvojnim programima i projektima i uključivanje viših razina vlasti u realizaciju istih.

Obraćajući se medijima nakon održanih sastanaka, predsjednik Čović je iskazao zadovoljstvo na svemu što je urađeno u kampanji i postignutom rezultatu u Livnu. “To je veliki razlog za doći i čestitati ali i ohrabriti našeg gradonačelnika i sve naše ljude u Livnu koji su pratili projekat HDZ-a BiH za Livno i vrlo jasno kazati, stojimo uz sve naše projekte i sva obećanja koja smo od svakog temeljnog ogranka do samog središnjeg Gradskog odbora Livna davali. Važno je da naša lokalna zajednica u Livnu zna da nije sama“, naglasio je dr. Čović.

“Proračunska sredstva nikada nisu dovoljna za onaj razvojni dio, za kapitalne projekte, a njih je bilo u obećanjima i s te strane sam s radošću rekao da ćemo pomoći i svim našim ljudima u Gradskom vijeću dati maksimalnu potporu za sve projekte. Bit ćemo zajedno uz Grad i vjerujem da ćemo uz projekte sa viših razina vlasti, entiteta i države osigurati da se nesmetano može raditi na svim područjima. Nadam se da će ovo što ima u gradskom proračunu koristiti se za redovito financiranje, a onda ćemo mi sa viših razina vlasti stvoriti ambijent i biti jedna prava logistika gradonačelniku u ovom njegovom mandatu“, istaknuo je dr. Čović.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta