Stranačke aktivnosti     | 19.05.2021. 10:40 |

Saopćenje za javnost OO SDA Ilidža

FENA Saopćenje

Reakcija na javnu objavu Mirze Čelika, člana povjereništva SDA OO Ilidža, o istupanju iz istog!

Povjereništvo SDA OO Ilidža, povodom javne objave člana Mirze Čelika, o istupanju iz tijela za koje je imenovan odlukom Predsjedništva SDA BiH, broj: 05-021-19-6/2021 od 22. januara 2021. godine izdaje slijedeće saopćenje za javnost:

Do objave koju smo pročitali na portalu “Klix” nismo ni na kakav način bili upoznati sa odlukom kolege Čelika o istupanju iz Povjereništva, niti je u toku naših sjednica i radnih sastanaka, na kojima se neredovno pojavljivao, bilo naznaka bilo kakvog nezadovoljstva radom Povjereništva, ili bilo čega što bi moglo uzrokovati ovakvu njegovu odluku.

Danas su zakazani vanredni izbori u svim MO SDA Ilidža, poštuju se sva pravila i procedure izbornog procesa, reevidentirani članovi SDA sami biraju svoje predstavnike. Povjereništvo radi svoj posao, onako kako najbolje zna i umije. Tako će i ostati do kraja mandata, sve dok se ne odabere novo rukovodstvo. Ovakvi koraci sigurno neće doprinijeti boljem ambijentu na Ilidži, ali kolega Čelik sigurno zna zašto ih je, i u čije ime, napravio.

Povjereništvo OO SDA Ilidža

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta