Bosna i Hercegovina     | 20.05.2021. 08:08 |

Izaslanstvo Vlade FBiH u posjetu Vladi HNŽ-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. svibnja (FENA) - Izaslanstvo Vlade Federacije BiH predvođeno federalnim premijerom Fadilom Novalićem posjet će danas, 20. svibnja, s početkom u 13 sati Vladu Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru (ul. Stjepana Radića br. 3).

Tijekom susreta razgovarat će se o projektima pomoći nižim nivoima vlasti u sanaciji posljedica pandemije te infrastrukturnim projektima koje financira Vlada FBiH na području Hercegovačko-neretvanske županije, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.   

U izaslanstvu Vlade FBiH pored premijera Novalića bit će i zamjenici premijera, federalni ministri financija i rada i socijalne politike, Jelka Milićević i Vesko Drljača, kao i federalni ministri prometa i komunikacija, te okoliša i turizma, Denis Lasić i Edita Đapo.

Kamermani i fotoreporteri mogu snimiti početne kadrove sastanka, a izjave za medije planirane su u 14.15 sati.

Sastanak i izjave za medije bit će održani uz maksimalno poštivanje Naredbi i Preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, kao i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ-a, navodi se u priopćenju.  

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom