Regija     | 25.05.2021. 18:22 |

Air Serbia obnavlja letove dva puta tjedno za Dubrovnik i Split

FENA Agencije

BEOGRAD, 25. svibnja (FENA) - Srbijanska nacionalna aviokompanija Air Serbia ponovo će od 28. svibnja pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskoj obali - Dubrovniku i Splitu, prenosi Hina.

Letovi ka popularnim ljetovalištima u Dalmaciji planirani su dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom, dok će od 13. lipnja biti dodan i treći let tjedno do Splita, nedjeljom, navodi u priopćenju Air Serbia.

Letovi Air Serbije za Split i Dubrovnik bili su obustavljeni prošle godine u sklopu mjera ograničenja zračnog prometa zbog pandemije koronavirusa.

Kompanija održava i redovitu liniju za Zagreb. Prethodnih mjeseci je na liniji Beograd-Zagreb imala tri do četiri leta tjedno, a od 8. veljače na toj su liniji dostupna dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom. 

Srbijanska vlada dokapitalizirala je nacionalnu aviokompaniju Air Serbia koncem 2020. godine s ciljem da otkloni gospodarske poremećaje prouzročene pandemijom covida 19.

 U kompaniji, nastaloj iz nekadašnjeg JAT Airwaysa 2014. godine partnerstvom s Etihad Airwaysom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, državni udio Srbije u vlasništvu povećan je s 51 na 82 posto, dok je udio Etihada umanjen s 49 na 18 posto.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta