Sport     | 27.05.2021. 08:22 |

Kraljević: Stvorili smo dobre uvjete da mladi imaju priliku pokazati talent

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 27. svibnja (FENA) - Na tradicionalnoj "Plavoj noći", donatorskoj večeri Nogometnog kluba Široki Brijeg, u srijedu su se u širokobriješkom hotelu Parku okupili sportski prijatelji, sponzori i simpatizere Kluba s Pecare.

Predsjednik kluba i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević naglasio je važnu ulogu sponzora i gospodarstvenika koji potpomažu klub i zahvalio na njihovoj kontinuiranoj podršci koja traje godinama.

- Široki ne bi bio tu gdje je da nema vas. Ovim putem čestitam i ostalim sportskim klubovima koji su postigli rezultate u Širokom Brijegu, ali i u pojedinačnim sportovima. Ovim putem čestitam i nogometnom klubu Posušje na ulasku u Premijer ligu i želim im uspjeha u budućem natjecanju, te čestitam i rukometnom klubu Ljubuški koji je prvak BiH - rekao je tom prigodom Kraljević.

Dodao je kako je razvoj sporta kao društvene djelatnosti u zajednici iznimno važan, istaknuvši da je Grad Široki Brijeg stvorio dobre uvjete kako bi mladi ljudi dobili priliku pokazati svoj talent.

- Oni su to i pokazali svojim rezultatima koji se potvrđuju iz godine u godinu. Tu smo da svi zajedno radimo i da stvari guramo naprijed, te da naši nogometaši i naš Široki Brijeg i dalje igra važnu ulogu u svakoj sezoni - poručio je Kraljević.

Ovogodišnja "Plava noć" organizirana je u skladu s epidemiološkim mjerama. Na svečanoj večeri bile su mnoge javne i privatne osobe, kao i predstavnici svih razina vlasti u BiH koji su svojim prilogom omogućili nastavak uspješnog rada, kako seniorske momčadi, tako i škole nogometa NK Široki Brijeg.

Svečanoj večeri u Širokom Brijegu natočiti su i braća Zdravko i Zoran Mamić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana