Servisne informacije     | 30.05.2021. 16:35 |

Na graničnim prijelazima Izačić, Gradina i Bosanska Gradiška pojačan promet

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. maja (FENA) - Frekventno je na svim važnijim putnim pravcima, posebno na prilazima većim gradskim zonama. Bez obzira na saobraćajne i vremenske uvjete, mole se vozači da budu maksimalno oprezni i da poštuju sve saobraćajne propise.

U toku su radovi u tunelima Čaklovići (Tuzla-Kalesija) i Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se tokom noći u oba tunela obustavlja saobraćaja, a tokom dana saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen saobraćaj.

Usporeno, zbog radova, saobraća se na putnim pravcima: Doboj-Rudanka, Ustikolina-Goražde (mostovi Ustikolina i Mravinjac), Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk)  i Banovići-Ribnica (na izlazu iz Banovića). 

Na graničnim prijelazima Izačić, Gradina i Bosanska Gradiška pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BIH, dok su na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja do 30 minuta, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo