Bosna i Hercegovina     | 03.06.2021. 15:30 |

Sastanak Omladinskog kluba 'Novi Val' i predstavnika pet lokalnih zajednica

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. lipnja (FENA) - Omladinski klub (OK) Novi Val organizira drugi radni sastanak s lokalnim zajednicama Nevesinja, Ljubinja, Stoca, Čapljine i Blagaja, koji će se u sklopu projekta Eko HUB Blagaj održati u petak, 4. lipnja, u prostorijama Eko centra Blagaj s početkom u 10 sati

Cilj sastanka je, među ostalim, predstavljanje dosadašnjih aktivnosti ovog projekta i diskusija o daljim postojećim ekološkim akcijama unutar navedenih zajednica.

U proteklom periodu u navedenim lokalnim zajednicama implementirane su lokalne inicijative/akcije čišćenja koje imaju za cilj podizanje svijesti kod njihovih građana. Kroz ovaj radni sastanak radit će se na uspostavljanju dvosmjerne partnerske suradnje između organizacija civilnog društva, gospodarskih subjekata, lokalnih donositelja odluka kako bi zajednički riješili ekološke probleme u ovim lokalnim zajednicama, priopćeno je iz OK-a Novi Val.

Na radnom sastanku također će se pregledati dosadašnje akcije čišćenja, planirati sljedeće aktivnosti, kao i akcije čišćenja s ciljem rješavanja ekoloških problema, te diskutirati o zajedničkom djelovanju unutar projekta, kao i aktivnostima Eko HUB-a Blagaj.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira "Novi Val", pokrenut je u sklopu projekta "Misli o prirodi!" koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta