FENA biznis     | 08.06.2021. 13:50 |

BBI banka u saradnji s partnerima donirala 1.200 paketa hrane porodicama u BiH

FENA Saopćenje

Bosna Bank International (BBI) u saradnji sa partnerom iz Turske Fatihom Elmalijem i Rijasetom Islamske zajednice u BiH i podršku kompanije Klas donirala je danas 1.200 paketa hrane za porodice širom BiH. Planirano je da paketi u naredna tri dana budu dostavljeni potrebitim porodicama u: Sarajevu, Tuzli, Zenici, Travniku, Bihaću, Banja Luci, Goraždu i Mostaru.

„Ponosni smo da smo dio projekta pomoći porodicama širom BiH koji je BBI banka organizirala sa humanim ljudima iz Turske. Drago nam je da su naše aktivnosti na pomoći najugroženijim kategorijama društva prepoznali i partneri iz inostranstva i pridružili nam se u ovim aktivnostima“, izjavila je Lejla Huskić iz BBI banke.

Pakete će građanima distribuirati Rijaset Islamske zajednice u BiH.

„Ovo je već drugi put u zadnjih mjesec dana da u saradnji sa BBI bankom organiziramo podjelu hrane socijalno ugroženim porodicama. Samo tokom mjeseca ramazana Rijaset islamske zajednice podijelio je 10.000 prehrambenih paketa i više od 2.000 higijenskih paketa u saradnji sa partnerskim humanitarnim organizacijama i privrednicima. BBI banka na ovaj način pokazuje odgovornost prema društvu u kojem posluje, a osim toga radi i na mnogim projektima namijenjenim mladim ljudima u našoj zemlji“, izjavio je Ibrahim ef. Malanović rukovodilac Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u BiH.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo