Bosna i Hercegovina     | 09.06.2021. 16:17 |

Čavara u Orašju s općinskim načelnikom razgovarao o izgradnji riječne luke

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 9. lipnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je Općinu Orašje gdje se susreo s općinskim načelnikom Marijanom Oršolićem s kojim je razgovarao o budućim planovima i projektima na području te općine, izvijestio je srijedu Ured predsjednika FBiH.

 Kako se navodi, ovo je prvi posjet predsjednika Federacije BiH novoizabranom općinskom načelniku Oršoliću od preuzimanja mandata nakon Općinskih izbora 2020. godine.

 Na sastanku s načelnikom Oršolićem, predsjednik Federacije BiH razgovarao je o aktualnom stanju na području općine Orašje.

 Općinski načelnik upoznao je Čavaru s brojnim projektima koji se provode na području općine, poput dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Pčelica, zatim rekonstrukcije Kino dvorane Orašje te radovima na izgradnji prečistača pitke vode u Kostrču, kao i nove zgrade Doma zdravlja.

Među budućim planovima i projektima, načelnik Oršolić istaknuo je kako na obali rijeke Save planira izgraditi pristanište za male turističke brodove i čamce, odnosno malu riječku luku - sportsku lučicu.

 Predsjednik Federacije izrazio je zadovoljstvo realiziranim projektima i potporu aktivnostima koje će, smatra, pridonijeti poboljšanju uvjeta za život svakog stanovnika u općini Orašje.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu