Bosna i Hercegovina     | 14.06.2021. 15:10 |

Akcija čišćenja na području Gabele

FENA Saopćenje

ČAPLJINA, 14. lipnja (FENA) - Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub "Novi val", organizira drugu akciju čišćenja s lokalnom zajednicom Čapljina, a koja će se na lokaciji Stari grad - Gabela, održati u utorak, 15. lipnja, s početkom u 10 sati.

Okupljanje je u 9.30 sati, a svi sudionici dobit će potrebnu opremu za ovu akciju, kao i hranu i osvježenje, priopćeno je iz kluba "Novi val".

"Pozivamo sve zainteresirane građane lokalne zajednice Čapljina da podrže ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. U slučaju vremenskih nepogoda ili dodatnih epidemioloških mjera akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru s predstavnicima lokalne zajednice i ekološkom udrugom 'Lijepa naša' odrediti novi datum", navode iz "Novog vala".

Eko HUB Blagaj pokrenut je u sklopu projekta "Misli o prirodi!" koji implementira Centar za promociju civilnog društva i financijski podržava Švedska, a ovu akciju provesti će s članovima udruge "Lijepa naša", udruge EHOO, regionalnog resursnog centra Čapljina, kao i volonterima "Novog vala".

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta