Stranačke aktivnosti     | 19.06.2021. 10:26 |

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Dvanaesta izborna konvencija Mladeži HDZ-a BiH na kojoj će biti izabran novi, deseti po redu predsjednik Mladeži HDZ-a BiH održat će se u subotu, 19. lipnja 2021. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru s početkom u 11 sati.

Poštujući epidemiološke mjere koje su još uvijek na snazi izaslanici iz cijele Bosne i Hercegovine birat će središnja tijela Mladeži, a uz predsjednika biraju se i ostali članovi Predsjedništva, kao i Središnji i Nadzorni odbor.

Na demokratski način Mladež HDZ-a BiH birat će novo vodstvo, a konvenciji su prethodili izbori novih općinskih, gradskih, regionalnih i županijskih odbora.

„Mladež HDZ-a BiH složno, u duhu zajedništva daje osobit doprinos demokratskim i političkim procesima u BiH te će i ova konvencija biti prigoda za manifestiranje snage i organiziranosti Mladeži koja snažno naglašava da su mladi najveći resurs ove države te kako su spremni u zajedništvu, djelujući proaktivno i proeuropski, izgrađivati BiH na načelima jednakopravnosti i međusobnog uvažavanja gdje će jasno biti prepoznati interesi mladih ljudi. Kroz svoja dva predsjednička mandata sam prošao svaki kutak naše zemlje gdje djeluje Mladež HDZ-a BIH i zahvalan sam na prilici da služim stranci i hrvatskom narod“, kazao je u najavi predsjednik Mladeži HDZ BiH i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Mario Mikulić.

Konvenciji će nazočiti i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH, kao i mnogobrojni gosti iz Mladeži HDZ-a RH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom