Stranačke aktivnosti     | 19.06.2021. 15:22 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Petrović: Bijeljini vratiti ono što joj pripada

Bez uspješne Bijeljine i bez uspješne Banja Luke ne može biti uspješna ni Republika Srpska, pa zbog toga pažnja svih nivoa vlasti mora biti na ovome gradu koji je uz Banjaluku najznačajniji ekonomski centar Republike Srpske – istakao je danas Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke nakon sastanka sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem.

Šarović je kazao da su poslanici i načelnici Srpske demokratske stranke danas u Bijeljini da podrže Ljubišu Petrovića, gradonačelnika Bijeljine.

„Ovaj grad i ova regija daju toliki doprinos razvoju Republike Srpske i punjenju i budžeta i fondova. Banja Luka i Bijeljina pune budžet Republke Srpske sa jednom četvrtinom prihoda. Bijeljini se mora kroz projekte vratiti dio sredstava koje su njeni građani dali“ – pojasnio je Šarović.

On je istakao da je gradonačelniku Petroviću potrebno dati širu podršku u Skupštini grada i otkloniti sve opstrukcije koje mu prave politički oponenti.

„Rad gradonačelnika Ljubiše Petrovića već prepoznaju građani Bijeljine koji mu svakodnevno daju sve veću i veću podršku“ – poručio je Šarović.

Gradonačelnik Petrović je zahvalio predsjedniku Šaroviću na posjeti i naglasio da je Gradska uprava u poslednjih 6mjeseci ostvarila značajne uspjehe uprkos čestim opstrukcijama skupštinske većine.i

„Od svojih starijih kolega iz Srpske demokratske stranke dobijam korisne savjete kako unarijediti rad gradske uprave i kako učiniti da svaka marka iz gradske kase bude opravdano potrošena“ – poručio je gradonačelnik Petrović.

Petrović je kazao da će sutrašnji sastanak sa predsjednicom Cvijanović iskoristiti da kroz razgovor na institucionalnom nivou, Bijeljini vrati novac njenih građana.

„Nove investicije i infrastrukturni projekti su važni za razvoj Bijeljine i za razvoj Republike Srpske. Tražemo da se Bijeljini vrati ono što joj pripada“ – poručio je gradonačelnik Petrović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom