Bosna i Hercegovina     | 25.06.2021. 15:33 |

Rukometni klub 'Jedinstvo 2015' kod gradonačelnika Kadrića

FENA Saopćenje

BRČKO, 25. lipnja (FENA) - Gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić organizirao je u petak u Gradskoj vijećnici prijam za rukovodstvo i igrače Rukometnog kluba "Jedinstvo 2015".

Gradonačelnik je ovom prilikom mladim sportistima čestitao skorašnje uspjehe ističući kako je za svaku pohvalu što su svojom predanošću, radom i sportskim duhom uspjeli za vrlo kratko vrijeme da ostvare značajne rezultate.

"Čestitam vam osvojeno prvo mjesto Prve M:tel lige RS i priliku koju ste dobili da zaigrate u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Time biste postali peti klub iz Brčkog koji je premijerligaš, a biti dio ovakvog elitnog državnog natjecanja je za primjer i veliki je uspjeh, kako za vas igrače, tako i za našu lokalnu zajednicu", poručio je gradonačelnik Kadrić.

Na prijemu je bilo riječi i o problemima u radu s kojima se klub susreće, ali i talentiranim pojedincima te generaciji momaka koji su "rasli" u ovom klubu i na pragu su seniorske reprezentacije BiH.

Rukovodstvo kluba je gradonačelniku Kadriću iznijelo i planove za narednu natjecateljsku sezonu kao i uvjete u kojima treniraju, priopćeno je iz Ureda za informiranje gradonačelnika Brčkog.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom