Stranačke aktivnosti     | 27.06.2021. 09:22 |

Saopštenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Svi su isti sve dok ne pokažu i dokažu da nisu

Novonastala tendencija radikalne prosrpske politike da izjednačava žrtvu i napadača, oličena u milozvučne riječi o suosjećanju prema žrtvama rata, tzv. saradnji radi budućnosti i jednakoj krivici svake strane u proteklom ratu, ispoljena i od lijevih i desnih srpskih stranka - postaje izuzetno opasna i mora joj se energično suprostaviti, a ne letjeti u zagrljaj. Odbijanje istine o ratnim zločinima i genocidu i negiranje presuda Međunarodnog suda za ratne zločine te pričanje o takozvanim različitim uglovima gledanja stvari obilježilo je i nedavnu posjetu Draška Stanivukovića Gradu Tuzli, koji je igrajući se riječima o prošlosti zadao šamar poniženim građanima.

Bolesne ambicije i nehumanost novopečenih i starijih nemoralnih političara moraju se odlučno zaustaviti i svaki predstavnik vlasti koji odbije prihvatiti presude Međunarodnog suda za ratne zločine i utvrđene činjenice o agresiji na Bosnu i Hercegovinu, pokazuje da je isti kao i svi oni prethodni separacionistički nacionalisti i ratni zločinci, te da u njima nema ljudskosti koja je potrebna jednom novom lideru koji će prihvatanjem istine i sudskih presuda sprati krivicu i teret ratnih zločina i genocida sa cijelog naroda i čiste savjesti povesti građane u bolju zajedničku budućnost, upozorio je Kenan Gutić, član Glavnog odbora Bosanske stranke.

 

27. 06. 2021.                                                                             Muamer Dedić, Press BOSS-a

 

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije