FENA biznis     | 28.06.2021. 10:49 |

Inovacijski laboratorij INTERA Tehnološkog Parka

FENA Saopćenje

U glavi imate inovativne ideje, ali niste sigurni gdje ih možete realizirati? Osmislili ste odličan proizvod, ali biste ga htjeli testirati i napraviti prototip? INTERA Tehnološki Park ima idealno mjesto za vas! Otvoren prije nekoliko tjedana prvim meetup-om posvećenim digitalnoj fabrikaciji, Inovacijski Lab INTERA Tehnološkog Parka u petak, 2.7.2021. godine bit će domaćin svima vama koji ste u duši i pod noktima „makeri“, odnosno strastveni oko pravljenja/izrade bilo čega.

U periodu od 16h do 18h slobodni ste doći u prostorije inovacijskog laboratorija koji je smješten u prizemlju zgrade INTERA Tehnološkog Parka na adresi Bišće polje bb. Inovacijski Lab prostor je za za inoviranje, eksperimentiranje, razmjenu ideja, ali povrh svega – pravljenje svega onoga što možete zamisliti! U Lab-u je na raspolaganju niz strojeva, uređaja i alata – 3D printeri, 3D skener, laserska gravirka/rezač, CNC router i drugi, ali i arsenal električnog i ručnog alata: od mini tokarilica za metal i za drvo, stubne bušilice, glodalica, brusilica, pila pa sve do preciznih lemilica i mikrokontrolera za projekte iz elektronike. Innovation Lab Open Day bit će prilika za upoznavanje sa svim mogućnostima koje inovacijski laboratorij nudi svojim korisnicima, a iskusni stručnjaci će vas provesti kroz prostorije i prezentirati vam strojeve, uređaje i alate kojima možete izraditi ono o čemu već dugo maštate.

Interes za sudjelovanje možete iskazati na linku, a potom doći u INTERA Tehnološki Park u bilo kojem trenutku u predviđenom terminu. Bilo da se odlučite doći sami ili s društvom, tim INTERA Tehnološkog Parka jedva čeka upoznati sve vas kojima će ovaj laboratorij u narednom periodu biti obvezna stanica za inoviranje i eksperimentiranje! Innovation Lab Open Day INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana