Bosna i Hercegovina     | 28.06.2021. 13:24 |

Predsjednik Merhameta posjetio središnjicu Caritasa BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. lipnja (FENA) - Predsjednik Humanitarne organizacije Muslimanskog dobrotvornog društva "Merhamet" Kenan Vranjac posjetio je u ponedjeljak središnjicu Caritasa Bosne i Hercegovine.

Bila je to prva posjeta predsjednika Vrbanjca, koji je početkom 2019. godine izabran za predsjednika MDD Merhamet, a kojega je primio ravnatelj Caritasa BiH mons. Tomo Knežević.

Prigodni pokloni, posebno uz 25. obljetnicu Caritasa BiH, bili su dio prvog susreta dvojice ravnatelja, prenosi KTA.

U podužem razgovoru bile su aktualne teme koje pomažu obima karitativno-humanitarnim organizacijama, a spomenuta je i suradnja tijekom rata i poraća, poglavito putem Koordinacijskog odbora humanitarnih organizacija (KOHKO), prisjetivši se pri tom doprinosa jednog od osnivača preminuloga predsjednika MDD Merhameta Edaha Bećirbegovića.

Kroz razgovor istaknute su teme uzajamne suradnje kako između Caritasa BiH i MDD Merhameta i prema drugim tradicionalnim humanitarnim organizacijama u BiH, tako i u odnosu prema ustanovama domaćeg i međunarodnog civilnog društva na državnoj, entitetskoj i županijskoj razini.

Dogovoreno je da određene aktualne teme s obzirom na mjesto i ulogu KOHKO-a, moguća suradnja i odnos društvenih i državnih ustanova budu koordinirane i zajednički domišljene i aktualizirane. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta