FENA biznis     | 29.06.2021. 12:51 |

Informacija o novom nagradnom kvizu u organizaciji Addiko Bank Sarajevo

FENA Saopćenje

„Slavni parovi“ – novi nagradni kviz Addiko Bank Sarajevo

Addiko Bank Sarajevo pokrenula je novi kviz znanja za građane koji žele testirati svoje znanje o slavnim parovima, a usput se relaksirati i takmičiti za jednu od šest atraktivnih nagrada. Učešćem u kvizu znanja „Slavni parovi“ moguće je osvojiti poklon bonove u vrijednosti od 1000, 800, 600, 400 i 300 KM, a koji se mogu iskoristiti za kupovinu roba i usluga na stranici ekupi.ba.

„Pobjednici kviza znanja, koji traje do 23.7.2021. godine će biti šest učesnika koji budu imali najkraće vrijeme odgovora na postavljena pitanja“, kažu u Addiko Bank Sarajevo uz napomenu da učesnici mogu povećati svoje šanse igrajući do pet puta, na način da podijele post Addiko kviza na svom Facebook nalogu, te za svakog dodatnog prijatelja, koji odigra Kviz znanja klikom na link posta dobijaju još jednu priliku da odigraju kviz znanja i postignu još bolji rezultat.

Pokažite svoje znanje i odigrajte kviz na linku https://addiko-fbih.ba/kviz/, za samo nekoliko minuta, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom