Sport     | 29.06.2021. 16:27 |

HNS će tražiti odgovornost od tvrtke koja je tiskala pogrešan grb

FENA Saopćenje

ZAGREB, 29. lipnja (FENA) - Hrvatski nogometni savez (HNS) u utorak se oglasio priopćenjem u kojem navodi da će tražiti odgovornost od tvrtke koja radi sav tisak na sportsku opremu reprezentacije, nakon što je otkriveno da su hrvatski nogometaši na svim utakmicama na Euru igrali s otisnutim pogrešnim hrvatskim grbom.

"Sav tisak na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi tvrtka Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice. Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena", priopćio je HNS.

Iz HNS-a ističu kako se radi o nenamjernoj pogrešci, te dodaju kako će "tražiti odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjeran propust".

Hrvatski mediji danas su objavili priču da je Hrvatska na Europskom nogometnom prvenstvu nastupala u dresovima na kojima je šahovnica na hrvatskoj zastavi imala bijelo početno polje.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije