Najave     | 01.07.2021. 09:21 |

Predstavljanje knjige aforizama 'Kula od karata zlata' autora Ivana Vrljića

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1. srpnja (FENA) - Predstavljanje knjige aforizama "Kula od karata zlata" autora Ivana Vrljića održat će se u ponedjeljak, 5. srpnja, na spomendan Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru s početkom u 19.30 sati.

Ovo je Vrljićeva druga knjiga, a izašla je u nakladi HKD-a Napredak Glavne podružnice Mostar, dok je svoj prvijenac, zbirku poezije "Putnik u vremenu" objavio u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne, priopćeno je iz mostarskog Napretka.

O knjizi će govoriti mostarska književnica Anita Martinac, a za glazbeni dio pobrinut će se magistrica glazbene umjetnosti Lucija Hrstić na glasoviru.

Aforizme će kazivati pjesnik Ivan Volić, a programom će moderirati član Napretka Mostar Marko Suton. Uime mostarske podružnice HKD-a Napredak obratit će se Miroslav Landeka.

Ivan Vrljić rođen je u Mostaru 1989. godine. Diplomirao je smjer povijest umjetnosti i filozofiju pri Filozofskom fakultetu u Mostaru. Član je HKD-a Napredak, a radi kao profesor u Gimnaziji fra Grge Martića u Mostaru.

Kolumnist je više mostarskih portala, piše književne kritike, recenzije, osvrte s područja umjetnosti. Pjesme su mu prevedene na slovenski i engleski jezik, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'