FENA biznis     | 01.07.2021. 10:41 |

BBI banka & Mastercard nagrađuju 2021.

FENA Saopćenje

BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021: „Karticom plati ili prisloni, ekstra su pokloni!“

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard od 1. jula kreće sa velikom nagradnom igrom "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2021“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili više od 40 vrijednih nagrada. Glavna nagrada je putnički automobil „Hyundai i10“. Osim toga u nagradnom fondu su:  tri nagrade - vaučer od 1.500 KM za opremanje stanja bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, pet laptopa HP Notebook 15-DW,  tri električna romobila, šest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 30 septembra 2021. godine, mogu uzeti svi korisnici debitnih BBI Mastercard® kartica koji u toku trajanja Nagradne igre u toku jednog mjeseca (od 01. do 30/31. u mjesecu) izvrše plaćanje BBI Mastercard® karticom  u minimalnom iznosu od 30,00 KM po transakciji, na prodajnim mjestima u BiH i/ili inozemstvu i ostvare mjesečni zbir transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 150,00 KM.

„BBI banka cijeni lojalnost svojih klijenata, tako da smo ovoga ljeta odlučili nagraditi sve naše korisnike BBI Mastercard® kartica vrijednim nagradama“, kazao je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija Bosna Bank International, uz napomenu da pravo učešća u nagradnoj igri imaju i svi novi korisnici koji izvade i aktiviraju svoju BBI Mastercard® karticu i ostvare uslove učešća u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade. Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 14. oktobra 2021. godine.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'