Stranačke aktivnosti     | 02.07.2021. 09:36 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

FENA Saopćenje

DF Novi Grad Sarajevo: Šta nam nudi nova vlast?!

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća svjedočili smo imenovanju Drage Jurića i Bajre Bibera u nove komisije. To smatramo manjim dijelom vraćanja duga za Jurićevo i Biberovo glasanje prilikom izbora sekretara NIP-a Mirze Selimbegovića za predsjedavajućeg Općinskog vijeća Novi Grad Sarajevo.

Izgleda da nova vlast nosiocima funkcija nudi nove funkcije i vrlo moguće zapošljavanje familije i prijatelja, a građanima šarane laže o transparentnosti.

Pozivamo aktuelnu vlast da započne rješavanje nagomilanih problema za koje su tvrdili da znaju rješenja za njih. Konstantno ukazivanje na greške prošlih vlasti neće riješiti aktuelne probleme: nepokošenu travu, neodvezeno smeće, manjak policajaca, nesređeno zdravstvo, javni gradski prijevoz itd. 300 mjera, 20 i nešto principa zvuči dobro ali provedba tih mjera je ono što očekuju građani. Pisanje mjera i statusa bi trebao biti samo dio aktivnosti, a ne osnovna i jedina djelatnost aktuelne vlasti.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo