Bosna i Hercegovina     | 03.07.2021. 10:39 |

U ZHŽ-u zabilježena tri požara, gorjelo nisko raslinje i sijeno u balama

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 3. srpnja (FENA) - U Zapadnohercegovačkoj županiji tijekom jučerašnjeg dana zabilježena su tri požara, i to dva u Širokom Brijegu, a jedan u Posušju.

Vatrogasna jedinica grada Širokog Brijega imala je dvije intervenciju na gašenju požara. Prva je bila od 15.20 do 17.20 sati, u mjestu Knešpolje, gdje je gorjela trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 5.000 metara kvadratnih, a na intervenciji je sudjelovalo šest vatrogasaca s tri vozila, priopćeno je iz Federalne uprave civilne zaštite.

Druga intervencija širokobrijeških vatrogasaca trajala je od 22.05 do 23.40 sati na lokalitetu Blato, gdje je gorjelo sijeno u balama. Na intervenciji su sudjelovala dva vatrogasca s jednim vozilom.

Vatrogasna jedinica općine Posušje imala je intervenciju na gašenju požara od 11.45 do 12.50 sati, u zaseoku Karamatići, gdje je gorjela suha trava i nisko raslinje u blizini kuća.

Opožarena površina bila je veličine oko jednog hektra, a na intervenciji su sudjelovala dva vatrogasca s jednim vozilom, stoji u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta