Stranačke aktivnosti     | 04.07.2021. 20:34 |

Saopćenje za javnost SDA Bihać

FENA Saopćenje

U povodu obilježavanja 31. godišnjice od prve Osnivačke skupštine SDA u Bihaću danas je organizirano druženje kojem su prisustvovali mnogobrojni članovi. Prisutnima se obratio predsjednik SDA Bihać dr. Emir Šabić koji je u svom obraćanju uputio čestitke svim članovima i simpatizerima SDA koji joj daju podršku svih ovih godina.

Predsjednik je poseban akcenat stavio na terenski rad, a sto je preduslov za kreiranje pozitivnijeg ambijenta u stranci koji bi u konačnici trebao polučiti još bolji izborni rezultat. Potpredsjednik SDA BiH Šemsudin Dedić obraćajući se prisutnim istakao je slijedeće:

- Naš narod čuva SDA bez obzira na mnogobrojne unutrašnje i vanjske napade koji nam se dešavaju, a ta snaga stranke potiče od članova i aktivista iz 38 mjesnih ogranaka u Bihaću, 144 na Unsko-sanskom kantonu i preko 1000 u BiH. Takva struktura je uspostavljena prije 31 godinu, ona se podmladuje i jača, predstavlja stranku na terenu i najbliža je narodu - kazao je Dedić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo