Stranačke aktivnosti     | 06.07.2021. 13:57 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Dne, 6. srpnja 2021.

Priopćenje za javnost

Lijepa priča ili medijski entitet?

Ovih dana možemo čuti i pročitati kako je RTV Herceg-Bosne potpisala ugovor sa „javnim“ poduzećem Elektroprivredom HZ-HB preko kojih bi se trebala vršiti naplata 1 KM za RTV pristojbu. Ravnateljica ove televizije kaže kako se radi o dobrovoljnom prilogu ako građani žele platiti tu 1 KM. Mogu li građani u potrebi sklopiti ugovor sa javnim poduzećem da prikupe neophodan novac za operaciju i liječenje sebe ili svoga djeteta i to bi bila lijepa priča!

„Niko nam ništa nije poklonio kao Hrvatima. Nikad nam nitko neće ništa pokloniti. Podjele su luksuz. Trebamo zbiti redove da zajedništvo bude primarna zadaća svih nas……..”, kazao je Dragan Čović.

Kada već govorimo o podjelama pa zar ovakav prijedlog nije eklatantan primjer podjele Hrvata na manje i više vrijedne ili bolje rečeno na male i velike. Što je sa Hrvatima koji žive na području koje ne pokriva Elektroprivreda HZ-HB, a signal ove televizije nije niti na vidiku a kamo li u domovima, jesu li oni manje vrijedni. Nije li ovo poruka Hrvatima iz Travnika, Sarajeva, Tuzle i drugih mjesta gdje žive da ne pripadaju zamišljenom medijskom entitetu. Dokle seže elektroprivreda dotle sežu podjele Hrvata, kao da Hrvata nema izvan dometa Elektroprivrede HZ-HB.

Hrvatska stranka podupire razvoj novih medija ali nikako na račun građana pa makar se tu radilo o 1 KM koja svakoj hrvatskoj obitelji znači puno više od financiranja privatne televizije na koju se zapošljava putem kadvanističke organizacije, prema kadvanističkom natječaju i konačnom odlukom vrhovnog kadvaniste. Formula k2n (kriminal, korupcija, nepotizam ….) je nit vodilja koja Hrvate vodi u propast.

Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'