Sport     | 06.07.2021. 15:07 |

Odbojkaški kamp u Čapljini okupio odbojkašice i predavače iz BiH i cijele regije

FENA Saopćenje

ČAPLJINA, 6. srpnja (FENA) - Ljetni odbojkaški kamp Hrvatskog odbojkaškog kluba (HOK) ''Čapljina'', koji je otvoren u utorak ujutro, ove godine je ''jači'' po pitanju stručnog kadra, ali i brojnosti odbojkašica, nego ijedan do sada.

Inače, radi se o petom ljetnom odbojkaškom kampu u Čapljini, gradu odbojke, koji je iznjedrio neka od najvećih odbojkaških imena.

Kamp su svečano otvorili predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH i predsjednik HOK ''Čapljina'' Miloš Jelčić, član Upravnog odbora odbojkaškog saveza FBiH Ante Jurčević i predsjednica Stručnog savjeta Hrvatskog odbojkaškog saveza Mirjana Milić, inače sveučilišna profesorica i doktorica znanosti iz polja odbojke.

"Veliki odaziv je na kamp i ove godine, a predavači su već oduševljeni na prvi pogled visinom djevojaka, ali i njihovom tehnikom'', rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH i predsjednik HOK ''Čapljina'' Miloš Jelčić.

Dodao je da odbojkašice, kao i predavači, dolaze iz susjednih mjesta, ali i iz cijele regije.

''Tu su nam odbojkašice iz Tomislavgrada, Livna, Širokog Brijega, Blata, Mostara, Jajca, Splita, Dubrovnika, Ljubuškog, Mostara, iz cijele regije. Kada su u pitanju predavači, ne trebam puno isticati da smo doveli najbolje od najboljih. Tu je Goran Nešić koji je od samog starta s nama, a iznimno nas raduje i dolazak Danille Santarellija koji je ove sezone osvojio sve što se može osvojiti. To govori o snazi kampa u Čapljini'', rekao je Jelčić.

Treninge s odbojkašicama jutros su odradili Mirjana Milić i poznati odbojkaš Danijel Galić.

Njima se tijekom dana pridružio i prof. dr. Goran Nešić (prof. odbojke i bivši izbornik bh. odbojkašica), a na kamp stižu i Stevan Ljubičić (trenutni izbornik bh. reprezentacije), Danielle Santarelli (trener Hrvatske reprezentacije i osvajač ovogodišnje Lige prvaka i osvajač tri talijanske titule u protekloj sezoni), Tomislav Ćošković (pomoćnik izbornika Hrvatske reprezentacije), kao i direktor svih reprezentacija Hrvatske Frane Žanić, a kamp će posjetiti i svoja iskustva s odbojkašicama podijeliti igrači Danijel Galić, Ivan Raič i mnogi drugi.

Kamp će trajati do subote, 10. srpnja, a trenirat će se dva puta dnevno. Pored treninga, bit će održana različita mjerenja i predavanja – prioritetno ona o važnosti zdrave ishrane kod sportaša, kao i važnosti obrazovanja u životu sportaša.

Kamp u Čapljini podržao je i Studentski odbojkaški klub ''Mostar'', premijerligaš koji ove godine po prvi put u klupskoj povijesti igra europsku utakmicu, priopćeno je iz HOK Čapljina.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo