Sport     | 08.07.2021. 23:02 |

Široki s 3:1 nadigrao albansku Vllazniju

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 8. srpnja (FENA) – Široki Brijeg je novu nogometnu sezonu otvorio domaćom pobjedom 3:1 nad albanskom Vllaznijom u utakmici prvog pretkola Uefine Konferencijske lige.

Široki Brijeg odlično je otvorio utakmicu i u prvih pola sata nanizao je nekoliko sjajnih prilika pred gostujućim golom.

Nakon žestokog početka, uslijed velike vrućine, tempo igre donekle je opao, a Široki je došao u vodstvo iz kaznenog udarca u 43. minuti.

Gurishta je pred svojim golom srušio Jurilja, a sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Stanić pa se na odmor otišlo pri rezultatu 1:0.

Stanić je bio strijelac i drugog gola u 53. minuti, ponovno iz kaznenog udarca.

Tek što su krenuli s centra gosti su propustili veliku šansu. U velikoj gužvi pred golom Širokog lopta je došla do Hoxhaj, a ovaj je iz neposredne blizine pogodio gredu.

U 77. minuti, u trenucima kada su gosti bolje stajali na terenu, Široki je došao do trećeg gola. S desne strane je pred gol gostiju loptu ubacio Medić, a s pet metar za 3:0 pogodio je Lukić.

Pred kraj utakmice Vllazni je ostao s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Krymi, a iako s brojčanim deficitom gosti su u sudačkoj nadoknadi uspjeli doći do gola i smanjiti na 3:1.

Široki je u svom sljedećem napadu mogu do još jednog pogotka, ali je Juriljev šut zaustavila vratnica.

Uzvrat se igra za sedam dana u Skadru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'