Kultura     | 14.07.2021. 14:06 |

Do 30. jula otvorene prijave za volontere 27. Sarajevo Film Festivala

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. jula (FENA) - Prijave za volontiranje na 27. Sarajevo Film Festivalu (SFF) otvorene su do 30. jula, a moguće je ispuniti online na linku:https://vp.eventival.com/sarajevoff/2021/custom-form/volunteer-registration_2021/edit ili na web stranici Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba.

Volontiranje na Sarajevo Film Festivalu, uz pristup određenom broju projekcija, omugućava i sticanje iskustva organizacije događaja, u profesionalnom i prijateljskom okruženju.

- Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka, registracije i smještaja gostiju, rad u Festivalskom i Press centru, samo su neke od brojnih mogućnosti koje se nude volonterima. Osim što postaju dio velikog i uspješnog događaja, volonteri imaju priliku razvijati vještine i usvajati nova znanja - navodi SFF.

Zajednički rad volontera doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala. Od volontera se, među ostalim, očekuje odgovornost, profesionalnost, pouzdanost, predanost i tačnost u izvršavanju zadataka, kao i poštivanje pravila, ciljeve i vrijednosti tog festivala.

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival bit će održan od 13. do 20. augusta, uz pridržavanje svih epidemioloških naredbi i preporuka, u skladu s aktualnom zdravstvenom situacijom.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta