Bosna i Hercegovina     | 21.07.2021. 10:32 |

Gudeljević boravila u radnom posjetu Livnu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. jula (FENA) - Ministrica civilnih poslova Ankica Gudeljević boravila je u radnom posjetu Livnu.

Prvi radni sastanak održan je tijekom njezina posjeta gradonačelniku Livna Darku Čondriću, tijekom kojega su razgovarali o radu Ministarstva civilnih poslova, strategijama koje Ministarstvo priprema na međunarodnom planu kao i svim oblicima moguće suradnje.

Gudeljević je naglasila kako je ovaj posjet jedan u nizu njezinih radnih aktivnosti s ciljem upoznavanja čelnih ljudi gradova i općina. Dodala je i da želi  upoznati prilike na terenu.

- Razlog moje posjete je razmjena mišljenja i iskustava sa svim razinama vlasti te kako bi čula probleme s kojima se susreću prije svega niže razine vlasti a vezane su za nadležnosti ministarstva civilnih poslova. Kada je u pitanju naše ministarstvo mi uglavnom imamo koordinirajuću ulogu iz oblasti obrazovanja, mladih, sporta, kulture, zdravstva i drugih i svakako da je vrlo bitno da ja kao ministrica saznam na koji način mi s državne razine možemo pomoći lokalnoj zajednici i županijama i na koji način možemo ostvariti bolju suradnju - naglasila je Gudeljević.

Između ostalog posjetila je i Franjevački muzej i galeriju Gorica Livno. U razgovoru sa djelatnicima muzeja razmijenjene su informacije o trenutačnim postavkama u muzeju i galeriji te o budućim planovima ove dvije izuzetno značajne institucije za BiH.

Također, Gudeljević je posjetila i Samostan – Duhovni centar Karmel Sv. Ilije na Buškom jezeru povodom proslave Sv. Ilije proroka zaštitnika samostana. Osim ministrice Gudeljević ovoj svetkovini je nazočio i ministar vanjskih poslova i ekonomskih pitanja Republike Hrvatske Gordan Radman Grlić. 

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'