Regija     | 21.07.2021. 19:24 |

U Crnoj Gori otkriven dosad najveći zasad marihuane

FENA Saopćenje

PODGORICA, 21. srpnja (FENA) - Podgorička policija otkrila je u mjestu Rvaši na Cetinju plantažu marihuane s oko 3.700 stabljika, a kako je priopćila policija radi se o dosad najvećem zasadu marihuane u Crnoj Gori.

 Policija je uhitila M.G. (34) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i kazneno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 "Višetjedna akcija Dvogled uspješno je realizirana danas nakon što je podgorička policija utvrdila činjenično stanje na terenu i inicirala naredbu za pretres obiteljske kuće i imanja osumnjičenog u naselju Rvaši - Cetinje. Dolaskom na imanje prijavljenog zatečeno je sedam većih plantaža na kojima su pronađeni zasadi 3.346 stabljika veličine do dva metra i 347 saksija sa zasadima marihuane", priopćeno je iz Uprave policije.

 Dodaju kako bi preradom i prodajom ove droge osumnjičeni zaradio višemilijunski iznos, čime je spriječeno da marihuana bude krijumčarena kako na teritoriji Crne Gore, tako i prema zemljama regije.

 Pretresom obiteljske kuće pronađena je veća količina iste droge koja je već bila spremna za prodaju kao i lovački karabin s dva komada streljiva.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo