Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Vujović: Neću podleći pritiscima i ucjenama!

Neću podleći pritiscima i ucjenama! Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, malverzacije i lične interese pojedinaca! – istakao je Veselin Vujović nakon Šeste sjednice Skupštine opštine Bileća koja je prekinuta danas odmah nakon tačke dnevnog koja se odnosila na razrješenje starih i imenovanje novih članova Opštinske izborne komisije.

„Prijedlog za izbor novih članova OIK-a nije usvojen, pa se iz toga da zaključiti da pojedini članovi skupštinske većine i dalje daju podršku članovima OIK-a iz prethodnog saziva odnosno članovima SNSD-a, a protiv koga su se isti grčevito „borili" prethodnih godina“ – kazao je Vujović.

Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, koji je osvojio rekordan broj glasova na prethodnim izborima izjavio je da ima mnogo nelogičnosti u radu ove skupštinske većine.

„Što se mene lično tiče ne želim nikakve pregovore ni dogovore sa manipulatorima. Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, lične interese i sve ono što bi bilo na štetu građana Bileće. Neću podleći pritiscima i ucjenama i nikada neću podržati ono što nije ljudsko i pošteno. Neka svi rade onako kako im savjest nalaže. Ni po cijenu mnogo svetijeg i bitnijeg od skupštinske većine neću prodati svoj obraz." – zaključio je Vujović.

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.