Stranačke aktivnosti     | 22.07.2021. 13:25 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Čović na sastanku s Županijskim odborom HDZ-a BiH Soli

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović danas je u Tuzli održao radni sastanak s Županijskm odborom HDZ-a BiH Soli.

Danijel Nikolić predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Soli prezentirao je stranačke aktivnosti te naglasio probleme s kojim se suočavaju Hrvati u Tuzli, a u raspravu su se uključili i ostali članovi Županijskog odbora te Gradskog odbora HDZ-a BiH Tuzla.

Predsjednik Čović i ovom prilikom istaknuo je snažnu potporu svim aktivnostima koje dužnosnici HDZ-a BiH provode na području Tuzlanske županije.

Posebno je istaknuta potpora Gradskom odboru HDZ-a BiH Tuzla i pokušajima da se ispoštuje izborna volja u Mjesnim zajednicama na području Tuzle, kao i potreba  snažnijeg razumijevanja i dogovora s bošnjačkim strankama za postizanje kompromisa koji će jamčiti provedbu ustavnih i zakonskih odredbi zaštite naroda koji su manje brojniji na teritoriju ove županije.

Šteta koja se nanosi Hrvatima u protekla tri izborna ciklusa pri izboru Savjeta mjesnih zajednica nije put kojim se gradi zajednička budućnost. I ovom prilikom upućen je poziv na poštivanje Zakona o principima lokalne samouprave FBiH kao i drugih statutarnih odredbi na području Tuzle te da se poštiva načelo da jedan narod ne može birati drugom narodu predstavnike.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'