Sport     | 23.07.2021. 14:21 |

Ćorić: Uz potporu s tribina i maksimalno zalaganje možemo do pozitivnog ishoda

FENA Filip Kožul

POSUŠJE, 23. srpnja (FENA) - HŠK Posušje se nakon 12 godina vratilo u Premijer ligu BiH i odmah je dobilo zahtjevan raspored. Nakon poraza od Veleža u prvoj utakmici na gostovanju, već u drugom susretu na domaćem terenu ih očekuje utakmica protiv FK Sarajevo.

Utakmica između Posušja i Sarajeva igra se u nedjelju, 25. srpnja od 17 sati na stadionu Mokri Dolac.

Trener Denis Ćorić izrazio je zadovoljstvo povratkom ovog kluba u najviši rang bh. nogometa.

- Napokon se nakon 12 godina Premijer liga vraća na Mokri Dolac i sigurno da možemo biti zadovoljni što smo dio toga svega. Ovaj grad i ovi ljudi su zaslužili ovo što se sada događa u Posušju. Dolazi nam Sarajevo, znamo tko su i što su oni u bosanskohercegovačkom nogometu. Maksimalno poštujemo ekipu Sarajeva, ali isto tako mi ulazimo potpuno spremno i koncentrirano. Bez obzira tko dođe na Morki Dolac, ja vjerujem da će moji momci dati zadnji atom snage i da ćemo pružiti dobru utakmicu - kazao je Ćorić i dodao kako se nada da će navijači doći u velikom broju o podržati momčad.

Utakmicu je najavio i kapetan Posušja Davor Landeka koji iza sebe ima veliko iskustvo u igranju Premijer lige, jer je nosio dres Zrinjskog i Širokog Brijega.

- Drago mi je da se Premijer liga napokon vratila u Posušje, jer ovaj grad i klub to zaslužuju. Protiv Sarajeva nas očekuje dosta teška utakmica, svi znamo što Sarajevo znači u bh nogometu i jedni su od kandidata za prvo mjesto. Mi kao momčad moramo dati sve od sebe i kao kapetan mogu poručiti da će igrači dati svoj maksimum. Idemo na pobjedu, igramo pred našim navijačima i nadam se velikom broju gledatelja. Idemo se potući s njima i nadamo se pobjedi. Biti će teško, ali naglašavam da je to ostvarivo uz maksimalno zalaganje - kazao je Landeka.

Trener Ćorić je naglasio da dobro poznaje rad trenera Sablića i da ga iznimno cijeni.

- Oni u tim prošlim utakmicama nisu do kraja kompletirali igrači kadar. Međutim, u ovoj posljednjoj utakmici vidi se kvalitetan rad trenera Gorana Sablića kojeg jako dobro poznajem, jer smo zajedno radili u Širokom Brijegu. Očekujem goropadno Sarajevo, ali vjerujem da uz potporu s tribina i maksimalno zalaganje možemo do pozitivnog ishoda. Goran je veliki trener i veliki čovjek, a za njega predviđam da će napraviti dobru karijeru jer ima moderan pristup radu i taktičkim postavkama. Mi se dovoljno dobro poznajemo - zaključio je Ćorić.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo