FENA biznis     | 29.07.2021. 11:49 |

Donacija Addiko Bank Sarajevo OŠ Skender Kulenović u Zenici

FENA Saopćenje

Addiko Bank Sarajevo prihvatila je inicijativu Ambasade SAD u BiH, da se umjesto podrške organizaciji proslave Dana nezavisnosti SAD i ove godine sredstva doniraju onima kojima su najpotrebnija. Addiko Bank Sarajevo će u okviru tog budžeta podržati tri institucije čija je osnovna djelatnost briga o djeci, što je jedan od fokusa strategije društveniog djelovanja Banke.  Prva donacija je namijenjena za OŠ Skender Kulenović iz Zenice, u okviru koje su nabavljene trakaste zavjese za učionice koje su najviše izložene sunčevoj svjetlosti.

“Addiko Cares projekat podržava institucije i organizacije kojima su primarna djelatnost djeca i briga o djeci. Ovaj put je naš izbor OŠ Skender Kulenović iz Zenice. Trakaste zavjese koje smo nabavili olakšat će učenicima pohađanje nastave u učionicama i omogućiti im kvalitetniji nastavni process”, istakla je Mela Salkić, voditeljica poslovnice Addiko banke u Zenici.

Amel Kablar, direktor OŠ Skender Kulenović iz Zenice je iskazao zahvalnost na donaciji koja će poboljšati uslove rada u učionicama za učenike i nastavnike ove škole, te posebno izrazio zadovoljstvo na odabiru ove škole uz nadu za dobru saradnju i u budućnosti.

Addiko Bank Sarajevo će u okviru ove akcije osim Zenice, podržati i rad dvije institucije u Mostaru i Tuzli. Akcija se realizuje kao dio Addiko Cares projekta, čija je namjena podrška lokalnim zajednicama kroz donacije i volonterski rad zaposlenika.   

#USAinBiH

 

Srdačan pozdrav / Best regards

 Corporate Communications

Emir Jildizlar

Menadžer korporativnih komunikacija

Corporate communication manager

 Addiko Bank d.d.

Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH

M +387 61 491 899

emir.jildizlar@addiko.com

addiko.ba 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo