Bosna i Hercegovina     | 29.07.2021. 14:11 |

Stožer za zaštitu i spašavanje Brčkog ukinuo određene mjere

FENA Saopćenje

BRČKO, 29. srpnja (FENA) - Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta ukinuo je određene mjere donesene s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusa na teritoriji Brčkog.

Na snazi ostaje mjera obveznog nošenja zaštitne maske u zatvorenom prostoru, mjera određivanja izolacije i zdravstvenog nadzora osobi oboljeloj od zarazne bolesti izazvane koronavirusom, kao i mjera određivanja ograničenja kretanja i zdravstvenog nadzora osobi koja je bila izložena slučaju zarazne bolesti na takav način gdje opravdano postoji mogućnost zaraze, priopćeno je iz Vlade Brčkog.

Također, ostaje i mjera kojom je naložena svim privatnim laboratorijama na teritoriji Brčkog koje obavljaju testiranja stanovništva na koronavirus – dostava podataka o testiranim osobama, zatim mjera obvezne dezinfekcije ruku te mjera izdavanja obrasca potvrde ljekara obiteljske medicine o preležanoj zaraznoj bolesti.

Stožer za zaštitu i spašavanje zadužio je Ured gradonačelnika Brčko distrikta BiH – Inspektorat i Policiju Distrikta da sukladno svojim nadležnostima provode kontrolu poštivanja mjera iz ove Naredbe, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom