Sport     | 31.07.2021. 13:34 |

Ivanković: Ovo nam je prilika za prvu pobjedu, vjerujemo u ostvarenje cilja

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 31. srpnja (FENA) - U 3. kolu m:tel Premijer lige BiH NK Široki Brijeg u nedjelju, 1. kolovoza na Pecari u 21 sat igra protiv FK Radnik Bijeljina. Utakmicu u kojoj Širokobriježani traže prvu pobjedu najavili su pomoćni trener Jure Ivanković i kapetan Božo Musa koji se oporavio od ozljede.

- U prva dva kola smo rezultatski podbacili, jer smo očekivali minimalno četiri boda. Ovo nam je nova prilika za prvu pobjedu i vjerujem kako ćemo i ostvariti naš cilj uz pomoć navijača - rekao je Ivanković i najavio kako od igrača očekuje maksimalno zalaganje na utakmici.

Dodao je kako bi se s pobjedom vratili u neku stabilnu poziciju nakon tri utakmice bez pobjede.

- S tri boda bi se sigurno vratili u neku stabilnu situaciju, posebno nakon posljednje tri utakmice bez pobjede, i tako navijačima vratili osmijeh na lice – naglasio je Ivanković.

I kapetan Musa je istaknuo kako Široki Brijeg mora pobjedom potvrditi svoju kvalitetu i tako započeti pobjednički niz.

- Nadam se kako ćemo s tri boda protiv Radnika krenuti pobjedničkim kolosijekom. Svi u klubu priželjkujemo pobjedu. Od prve minute ćemo krenuti napadački i pokazati kako je Pecara naš dom. Ovdje smo uvijek favoriti i tako se trebamo postaviti - poručio je Musa.

Pomoćni trener Ivanković se osvrnuo i na momčad Radnika koja nema nijedan bod u dosadašnja dva kola.

- Iza njih je dosta turbulentno razdoblje, doživjeli su brojne promjene i mnogi igrači su ih napustili. Ipak, došli su mladi igrači s određenom reputacijom i kvalitetom, a i neki su igrali za mlađe uzraste Bosne i Hercegovine i Srbije. Oni na Pecari nemaju što izgubiti i takve su utakmice u pravilu najteže. No, ovaj put ćemo pametnije nego u Prijedoru, očekujem tri boda - istaknuo je Ivanković.

U momčadi Širokog Brijega za utakmicu protiv Radnika neće konkurirati ozlijeđeni Kristijan Medić, te Valentino Vujinović koji još uvijek čeka potrebnu dokumentaciju za registraciju.

Danijel Bojo iz Kiseljaka bit će glavni sudac utakmice, a ovaj susret neće biti u izravnom televizijskom prijenosu.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo