Sport     | 01.08.2021. 09:48 |

Ivan Dračar i Tea Faber pobjednici 'Duvanjske desetke'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 1. kolovoza (FENA) - U uličnoj utrci na 10 km koja se održava pod nazivom "Duvanjska desetka 2021." najbrži su bili Ivan Dračar i Tea Faber.

Riječ je o sedmom izdanju utrke na 10 i 3,3 km koju je u subotu organizirao Atletski klub "Puls" iz Tomislavgrada.

Start i cilj kružne utrke na kojoj je nastupilo 220 natjecatelja iz šest europskih država (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Švedska, Norveška, Italija i Belgija ) organizator je pripremio kod zgrade općine, dok su dionice za trkače bile tomislavgradske ulice. 

U konkurenciji atletičara na 10 km najbrži je bio Ivan Dračar iz Atletskog kluba HAAK Mladost (Hrvatska), drugo mjesto izborio je Emir Hastor iz AK Goražde BiH, a treće Ante Živković iz AK Dubrovnik (Hrvatska).

Prvo mjesto kod žena osvojila je Tea Faber iz AK Dubrovnik - RH, drugo Lucija Kimani – RC Lucia Kimani - BiH, a treće Tanja Samardžić iz AK Žumberak - RH.

U kategoriji najbrži Duvnjak među atletičarima, prvo je mjesto zauzeo Ante Pokrajčić - Jacići (RTL Sanus Motus), drugo Vinko Sliško iz AK Puls - Tomislavgrad, a treće Džoni Jurić također iz AK Puls. 

Tri najbolje plasirane Duvanjske su Vesna Ćavar, Ruža Miškić i Matilda Šola, sve članice AK Puls Tomislavgrad.

Pored 'desetke' održana je i utrka na 3,3 km gdje je prvi bio Aleksandar Stajić - AK Apatin – Novi Sad, drugi Vedad Piralic -AK Pace Konjic, a treći Stjepan Ćurić - Hajdučka Družina/AK Puls Tomislavgrad/ YNWA.

Među ženama u utrci na 3,3 km prva je prošla ciljnu ravninu Helena Gleđa, članica AK Dubrovnik, druga Naomi Manđeralo -AK Puls/ Ak Fit, a treća Antea Pavličević - Rama u srcu.

Prema protokolu, najbolje plasiranim u muškoj i ženskoj kategoriji na obje utrke, predstavnici organizatora podijelili su pehare, medalje, priznanja, te novčane i robne nagrade.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom