FENA biznis     | 02.08.2021. 15:51 |

Uspješno završen konferencijski i B2B događaj CONNECTO 2021

FENA Saopćenje

Nastojanja INTERA Tehnološkog Parka da organizacijom konferencije CONNECTO 2021, koja se održala od 27.7. do 29.7.2021. godine, Mostar učini središtem povezivanja i mjestom odakle će krenuti nove uspješne poslovne priče, gdje će se ukrstiti ekonomski potencijali Bosne i Hercegovine s velikim potencijalima dijaspore, realizirala su se na najbolji mogući način – uspješnim međunarodnim poslovnim događajem. Značajne resurse organizatora i ogromnu količinu uložene energije u pripremu i realizaciju opravdao je veliki interes više od 300 domaćih i stranih poduzeća i organizacija iz 36 zemalja svijeta koji su iskoristili priliku za međusobno povezivanje i umrežavanje. Samo u ova tri dana održano je preko 80 formalnih B2B sastanaka, dijelom u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, dijelom putem online platforme. Ako se tomu pridodaju neformalna druženja na priređenoj večeri dobrodošlice, nova poznanstva koja su stečena za vrijeme i nakon konferencije i radionica koje su uslijedile, lako se zaključiti koliki utjecaj ovaj poslovni događaj može imati na domaće gospodarstvo. Dvije radionice, jedna posvećena prilikama koje donosi digitalna transformacija i digitalizacija, druga mogućnostima financiranja kroz EU projekte, okupile su po 40-ak polaznika, uglavnom iz BiH i zemalja u okruženju. Uz mostarski Sajam gospodarstva, koji se ni ove godine nije održao zbog epidemiološke situacije, CONNECTO se ponovno pozicionirao kao važan i nezaobilazan poslovni događaj na kojega svi zainteresirani za poslovanje u BiH mogu računati u godinama koje dolaze.

„Svakodnevno nam pristižu pohvale za organizaciju i pripremljeni program konferencije, a to nas dodatno motivira da sljedeće godine budemo još bolji. CONNECTO već ima tradiciju, oni, koji su sudjelovali prošlih godina, nastavljaju i dalje dolaziti, bilo da su došli u naše prostorije ili sudjelovali online, jer su shvatili da su mogućnosti za umrežavanje na ovakvim događajima zaista nevjerojatne. Ponovno smo organizirali jedan vizualno upečatljiv i sadržajno bogat konferencijski događaj kojega se ne bi postidjeli ni veliki europski poslovni centri. Kroz ovogodišnja iskustva i razgovore sa sudionicima shvatili smo da sljedeće godine moramo još više staviti fokus na digitalizaciju, stoga, odmah nakon kratkog odmora, počinjemo s pripremama za CONNECTO 2022. Odluka da se ove godine ide na hibridni model održavanja konferencije, što je i aktualni trend u svijetu, pokazala se ispravnom te je naišla na odobravanje svih sudionika, pogotovo naše dijaspore. Mislim da smo, upuštajući se u avanturu organizacije potpuno online konferencije i B2B sastanaka prošle godine i hibridnog događaja ove godine, stekli vrijedna iskustva i znanja koja rado dijelimo sa svima pomažući im da pronađu brži put do razvoja što je jedan od osnovnih ciljeva INTERA TP-a. Hvala našim suorganizatorima, pokroviteljima, partnerima i, naravno, sponzorima bez kojih bi bilo nemoguće na ovoj razini realizirati ovako opsežan projekt“, riječi su Vedrana Šimunovića, direktora INTERA Tehnološkog Parka.

Ovogodišnje izdanje konferencije CONNECTO INTERA Tehnološki Park zajedno sa suorganizatorima, Gospodarskim komorama Srbije, Makedonije, Crne Gore, Rusije i Velike Britanije, organizirao je uz podršku EEN-a i brojnih partnera, pod pokroviteljstvom Vlade HNŽ-a, Grada Mostara i Vanjskotrgovinske komore BiH. Značaj konferencije CONNECTO 2021 prepoznali su i sponzorski podržali HT Eronet kao zlatni sponzor, ProCredit Bank kao srebrni sponzor i Alfa Therm, Nsoft i HP Mostar kao brončani sponzori, te medijski pokrovitelji: Večernji list, Bljesak.info, Dnevnik.ba, Poslovne novine i Manager.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo