Bosna i Hercegovina     | 04.08.2021. 12:12 |

NESBiH - BiH je postojanija činjenica od svega što Dodikov um može zamisliti

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. augusta (FENA) - Ne želeći vrijeđati i samo navodeći karakteristike javne osobe kakva je Milorad Dodik iz Laktaša, moramo istaknuti da je u svom zadnjem medijskom nastupu pokazao svu raskoš svoje dezorijentiranosti, zatrovanosti, gluposti i zlonamjernosti. Jer, zaista bi normalan ljudski um morao uložiti veliki napor da osmisli takvu salvu uvreda i gluposti u tako malo vremena. No, treba imati na umu i da Dodik ovu disciplinu vježba godinama, navodi se u reagiranju NES-a BiH.

Sve tvrdnje o Bosni i Hercegovini, Bošnjacima i Hrvatima koje je Dodik iznio, dodaju, ne da vrijeđaju zdrav razum nego su apsolutni dokaz da u njegovom slučaju ljekari psihijatrijske struke mogu samo ispisati tačan naziv dijagnoze i staviti pečat.

- Neka se Dodik slobodno uvrijedi, ali BiH je postojanija i dugotrajnija historijska činjenica od svega što njegov bolesni um može i pojmiti. Bošnjaci su također, narod koji ni deset genocida nije uništilo pa je uzaludno i potpuno smiješno pokušavati ih minimizirati danas više nego što je to ikad do sada bilo moguće.

Zbog toga su sve najnovije Dodikove nebuloze o Bosni i Bošnjacima groteska kojoj svjedočimo i koja nas samo učvršćuje u namjeri da Bosna i Hercegovina bude i ostane ono što je oduvijek bila. Cjelovita država svih njenih naroda koja je nadrastala sve svoje neprijatelje, ali i svoje budale kojih je znalo biti ali su uvijek završavale na marginama sjećanja upravo onako kako će se desiti i s ovim iz Laktaša, zaključuju iz NES-a BiH u saopćenju koje prenosi Press služba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'