Magazin     | 10.08.2021. 10:36 |

Ovogodišnji Nektar OK Fest donosi bogat kulturni, muzički i turistički sadržaj

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. augusta (FENA) - Nektar OK Fest bit će održan od 13. do 15. augusta na Tjentištu, gdje posjetioce očekuje mnoštvo sadržaja koji pored bogatog muzičkog programa s nastupom najpoznatijih muzičkih imena iz regiona, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku Sutjeska.

Prvi festivalski dan započinje na Sky Cola OK summer stage-u uz Dj-eve Sinišu Tamamovića i Alexader G, potom slijedi nastavak programa na Sensation OK stage-u u OK kampu uz Love Hunters i Mortal Kombat. Večernji sati na Jägermeister main stage rezervisani su za program i atmosferu za koju će se pobrinuti Van Gogh, Goran Bare & Majke, Brkovi i Moreuz.

Drugoga dana, u programu nastupaju  Mladen Tomica, Toni Juranović i Neb Jacka.Također će biti upriličena promocija knjige Dušana Vesića „Bunt dece socijalizma“.

OK kamp će i ove godine biti epicentar zabave i provoda, za koje će se u subotu na Sensation OK stage-u pobrinuti Marčelo i Napeti Quintet, te Atheist Rap. Ljubitelji sedme umjetnosti uživaće u filmskoj projekciji na OK Cinema stage-u gdje je na programu projekcija filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića.

Na programu OK Festa nastupit će i  Bajaga i instruktori, TBF, Buč Kesidi i Who see.

Poslednjeg festivalskog dana između ostalog publika će imati priliku da čuje nastupe grupa Zoster i Ritam Nereda.

Prostor ispred Hotela Mladost biće mjesto za projekciju dokumentarnog  filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva.

U samom finišu OK Festa nastupit će Hladno pivo; Darko Rundek & ekipa; Kanda, Kodža i Nebojša, te SOPOT., saopćeno je iz Direkcije Festivala.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'