Bosna i Hercegovina     | 17.08.2021. 17:29 |

U Posavskoj županiji Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv Covid-19

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 17. kolovoza (FENA) - Zavod za javno zdravstvo Posavske županije (PŽ) Orašje obavijestio je građane da je uz prethodno pribavljenu suglasnost županijskog Ministarstva zdravstva i socijalne politike i u suradnji s domovima zdravlja u toj županiji pokrenuo kratkoročni projekt "Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv Covid-19".

Navedeni projekt provest će se s ciljem motiviranja građana te županije za cijepljenje protiv Covid-19, s ciljem podizanja što više stope procijepljenosti te s ciljem ublažavanja posljedica 4. vala pandemije u PŽ-u.

Projekt će se na području te županije provoditi svaki radni dan u periodu od 20. do 31. kolovoza ove godine u vremenskom intervalu od 8-14 sati ili do isteka zaliha cjepiva protiv Covid-19.

Navedeni kratkoročni projekt podrazumijeva da se građani Posavske županije i osobe koje imaju stalni radni odnos na području te županije mogu bez prethodne najave cijepiti prvom dozom cjepiva AstraZeneca, dakle bez prethodne najave i bez prethodne prijave na spisak za cijepljenje, tj. samo dolaskom u matični dom zdravlja, navodi se u priopćenju županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo