Kultura     | 20.08.2021. 11:25 |

SFF: Rasprodana mostarska projekcija 'Tome' (VIDEO)

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 20. kolovoza (FENA) - Mostarski Open Air program Sarajevo Film Festivala završit će večeras projekcijom igranog filma Dragana Bjelogrlića "Toma" na trgu Tržnog centra Plaza.

Film "Toma" je impresionistički portret pjevača narodne muzike Tome Zdravkovića, koji prikazuje same početke njegove karijere, vrhunac slave, ljubavi koje su ga inspirirale, kao i odnos s velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Scenarij potpisuju Nikola Pejaković, Zoran Lisinac, Dragan Bjelogrlić, Maja Todorović, a direktor fotografije je Goran Volarević. U filmu glume Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Paulina Manov, Milan Kolak i Mirjana Karanović.

Po riječima voditeljice programa SFF-a u Mostaru Ines Radić, u okviru mostarskog Open Air programa prikazano je sedam filmova, među kojima i novi film Danisa Tanovića "Deset u pola".

- Jako smo zadovoljni posjetom. Projekcije su uglavnom bile rasprodane, a program ćemo završiti večeras filmom "Toma" koji je također rasprodan. Cilja nam je da i sljedeće godine imamo Sarajevo film Festivalu u Mostaru. Nadamo se da će nas korona zaobići i da ćemo sljedeće godine imati veći i bogatiji program - kazala je Radić.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/6348 

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1vqNNUMaUjnKoF5LpqdGLOloink8gOUW0?usp=sharing

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo