Kultura     | 24.08.2021. 12:25 |

Čović: MFF prikazuje najviše umjetničke i tehničke vrijednosti

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. kolovoza (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u susret 22. izdanja Mediteran Film Festivala (MFF) u Širokom Brijegu razgovarao je danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s Robertom Bubalom, jednim od osnivača i producentom Mediteran Film Festivala.

Bubalo je tom prilikom prezentirao Čoviću snažan program ovogodišnjeg filmskog izdanja, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Istaknuo je kako će 22. izdanje Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu biti otvoreno u srijedu 25. kolovoza u 21 sat projekcijom dokumentarnog filma "Lovci na tartufe" Michaela Dwecka i Gregoryja Kershawa.

"O najboljima na MFF-u odlučuje međunarodni žiri u dvije kategorije – za odabir najboljeg dugometražnog filma i najboljeg kratkog filma. Pored šesteročlanog žirija, koji će 28. kolovoza u 21 sat izabrati pobjednike 22. Mediteran Film Festivala i dodijeliti MFF Grand prix i MFF Best Short, tradicionalno treću nagradu svojim glasovima dodjeljuje publika", istaknuo je producent Robert Bubalo.

Čović je naglasio kako ovaj projekt afirmativno utječe na kulturu i umjetnost te podiže razvoj kulturnih događaja u BiH.

"Uz odličan program, ovaj festival svake godine prikaže i najviše umjetničke i tehničke vrijednosti te odlično radi na promidžbi filmske kulture. Razvoj filmske kulture i umjetnosti općenito u Bosni i Hercegovini svima nam mora biti prioritet", zaključio je Čović.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo