Regija     | 26.08.2021. 13:14 |

Kod Crnogorca pronađeno 2,2 kilograma kokaina

FENA Agencije

SPLIT, 26. kolovoza (FENA) - Više od dva kilograma kokaina pronašla je policija u utorak na autocesti A1 kod državljanina Crne Gore (28) koji je završio u policijskom pritvoru, doznaje se u četvrtak u splitskoj policiji.

Automobil crnogorskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji Crnogorac policija je zaustavila na odmorištu Sitno. 

"Zbog sumnjivog ponašanja i sumnje da bi se u vozilu mogli nalaziti predmeti kaznenog djela, zbog pregleda vozila, angažiran je službeni pas za detekciju droga. 

Prilikom pregleda vozila službeni pas za detekciju droga pozitivno je reagirao na prisutnost droge te je vozilo vučnom službom prevezeno u prostorije policije, gdje je potom temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Splitu izvršena pretraga vozila", rekli su u policiji. 

Pretragom automobila, na skrovitom mjestu, pronađena su dva PVC paketa s ukupno 2,2 kilograma kokaina. Droga i vozilo su oduzeti, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni 28-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji, prenosi Hina.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta