Bosna i Hercegovina     | 27.08.2021. 10:44 |

KS - Utvrđen raspored revakcinacije AstraZeneca i Sinopharm vakcinom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. augusta (FENA) - Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo i Koordinacioni tim za realizaciju vakcinacije protiv covid-19 u Kantonu Sarajevo obavjestili su građane koji su primili prvu dozu vakcine AstraZeneca i Sinopharm o terminima revakcinacije u narednim danima.

Građani mogu doći na datum revakcinacije koji im je određen u tabeli, bez obzira na to da li su dobili poziv preko platforme Zavoda zdravstvenog osiguranja KS.

Oni koji su propustili termin za revakcinaciju, mogu to obaviti svaki dan na Zetri od 8 do 20 sati. Punktovi za vakcinaciju u Kantonu Sarajevo su Olimpijska dvorana Zetra, te domovi zdravlja Vogošća, Ilijaš, Hadžići, Trnovo i od danas Ilidža.

Naglašavaju da je na Zetri moguća revakcinacija građana koji su prvu dozu primili van Kantona Sarajevo, vakcinama AstraZeneca i Sinopharm.

Pozvali su građane Kantona Sarajevo da se odazovu na vakcinaciju u što većem broju, te da poštuju sve propisane higijensko-epidemiološke mjere i tako zaštite sebe, svoju porodicu i sve druge oko sebe, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom