FENA biznis     | 27.08.2021. 15:28 |

Tech Hosted by LANACO 2021 u oktobru

FENA Saopćenje

Sedma po redu najveća multivendorska konferencija u zemlji i regionu Tech Hosted by LANACO 2021 nam dolazi u oktobru i sa sobom donosi brojne tehnološke novitete pod sloganom: “Game changing“.

Tech hosted by LANACO je mjesto spajanja tehnoloških stručnjaka i poslovne zajednice iz zemlje i svijeta, a ove godine će se održati 14. i 15.oktobra 2021. godine. Na ovogodišnjoj koferenciji, govoriće se o temama:

ARTIFICIAL INTELLIGENCE
CLOUD
SECURITY
Tech hosted by LANACO je jedinstven događaj koji pruža brojne poslovne mogućnosti. Posjetioci Tech Hosted konferencije su donosioci poslovnih odluka unutar svojih organizacija koji žele da saznaju nešto više o savremenim tehnološkim trendovima i rješenjima koje mogu da primjene u svoje svakodnevno poslovanje.

Pozivamo Vas da budete medijski pokrovitelj ovogodišnje Tech Hosted konferencije i na taj način pružite podršku i svoje učešće u najvećoj multivendorskoj konferenciji u Bosni i Hercegovini. Tech Hosted by LANACO je za vrlo kratko vrijeme postala jedna od najreprezentativnijih tehnoloških konlferencija, kako u zemlji, tako i u regionu. U prilogu Vam dostavljamo medijski paket.

Tech hosted by LANACO, mjesto jedinstvenog spajanja savremene tehnologije, tehnoloških stručnjaka i poslovne zajednice iz zemlje, regiona i svijeta.

 

Srdačan pozdrav,

Nevzudin Došić / PR saradnik

 

Veljka Mlađenovića bb | 78000 Banja Luka | BiH

tel.: +387 51 243 082 | fax: +387 51 335 508

e-mail: nevzudin.dosic@lanaco.com | web: www.lanaco.com
 

 

 

 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo