Kultura     | 30.08.2021. 10:42 |

Dodjelom nagrada i izložbom fotografija završeno Neumsko ljeto

FENA Saopćenje

NEUM, 30. kolovoza (FENA) - Dodjelom nagrada i izložbom fotografija foto natječaja u subotu je završena kulturno-zabavna manifestacija "Neumsko ljeto 2021".

Tom prigodom načelnik Neuma Dragan Jurković istaknuo je da su zadovoljni kako je prošla ovogodišnja manifestacija.

"Ove godine odlučili smo napraviti nešto drugačije, pokušali smo napraviti manifestaciju, koja će sadržavati program kroz cijelu turističku sezonu i mislim da smo uspjeli. Naravno da uvijek može bolje, ali za prvu godinu mislim da je bilo jako dobro. Sljedeće godine s pripremama krećemo puno ranije, i s ovogodišnjim iskustvom, vjerujem da će biti još bolji i bogatiji program", poručio je Jurković.

Po njegovim riječima, zadaća Općine Neum je učiniti sve kako bi se Neum kao turistička destinacija i dalje razvijao.

"Neumski turizam treba se dignuti na još višu razinu, a Neumsko ljeto je samo jedan od koraka k tome", rekao je Jurković, dodavši da u Neumu turistička sezona i dalje traje iako je spomenuta kulturna manifestacija završila.

Otvaranju su nazočili brojni gosti i prijatelji iz Neuma, kao i veliki broj dužnosnika iz susjednih gradova i općina. Program ovog ljeta je bio šarolik i našlo se za svakoga po nešto pa su tako na svoje su došli i ljubitelji kazališta, folklora, limenih ljubimaca, sporta, glazbe i fotografije.

Inače, Neumsko ljeto svečano je otvoreno 16. lipnja u "Grand Hotelu Neum" bogatim kulturno-zabavnim programom kao najava događaja koji slijede, a uslijedilo je više od 15 događaja među kojima NAFF, Međunarodni festival podvodnog filma, umjetnička kolonija, Ivanjski krijesovi, koncert puhačke glazbe Trebižat, oldtimer cabrio skup, malonogometni turnir "Josip Marčinko", memorijalni vaterpolo turnir "Ivica Bačić", smotra klapa i drugi.

Glavni organizator i pokrovitelj svih događaja je Općina Neum i načelnik Dragan Jurković, priopćeno je u ponedjeljak iz Općine Neum.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu