Bosna i Hercegovina     | 01.09.2021. 19:30 |

Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv covida-19

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 1. rujna (FENA) - Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Županije Posavske najavilo je u srijedu da je u suradnji sa županijskim Zavodom za javno zdravstvo i domovima zdravlja na području te županije pokrenut projekt "Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv covida-19".

Navedeni projekt se provodi s ciljem motiviranja građana Županije Posavske za cijepljenje protiv covida-19 kako bi se postigla što veća procijepljenosti te ublažile posljedice četvrtog vala pandemije na području te županije.

Projekt će se provoditi u svim domovima zdravlja svakim radnim danom u periodu od 2. rujna do isteka zaliha cjepiva.

Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv covida-19 podrazumijevaju da se građani Županije Posavske i osobe koje imaju stalni radni odnos na području te županije mogu bez prethodne najave i bez prethodne prijave cijepiti prvom dozom cjepiva proizvođača: AstraZeneca, Sinopharm i BioNTech/Pfizer te ostalim cjepivima (ako su dostupna), ističu iz Vlade Županije Posavske.

Građani koji su primili prvu dozu cjepiva proizvođača AstraZeneca izvan Županije Posavske mogu u sklopu ovog projekta biti cijepljeni s  drugom dozom cjepiva AstraZeneca, napominju iz Vlade. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo