Stranačke aktivnosti     | 03.09.2021. 11:30 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: Bijeljina će biti okosnica političke snage SDS na izborima 2022. godine

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović i zamjenik predsjednika SDS Rado Savić sastali su se sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i članom Predsjedništva SDS iz Bijeljine Tomicom Stojanovićem.

„Imamo velika očekivanja od organnizacije Srpske demokratske stranke u Bijeljini i očekujem da Bijeljina bude okosnica političke snage Srpske demokratske stranke na Opštim izborima 2022. godine“ – poručio je predsjednik SDS-a Mirko Šarović nakon sastanka.

On je kazao da je sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem i članom Predsjedništva SDS iz Bijeljine Tomicom Stojanovićem razgovarao o aktivnostima Gradske uprave Bijeljina i izazovima sa kojim se grad susreće kao i radu Gradske organizacije SDS u Bijeljini i pripremama za izbornu 2022. godinu.

„Naša puna podrška gradonačelniku Petroviću i njegovom timu u gradskoj upravi. Naš cilj u narednom periodu je da osnažimo Gradski odbor SDS u Bijeljini kako bi SDS bio najsnažnija politička partija u ovome gradu“ – istakao je Šarović.

Šarović se osvrnuo i na sjednicu KOLOS-a koja je juče održana u Banja Luci, na kojoj je za predsjednika izabran Zoran Vidić, načelnik Broda.

„Očekujem da ključnu ulogu u velikoj pobjedi Srpske demokratske stranke na izborima 2022. godine odigraju opštine u kojim smo trenutno u poziciji vlasti. Građani su prepoznali aktivnosti i predan rad naših načelnika i to će biti naša najveća snaga. Idući vremenski period provešćemo u jačanju naše stranačke strukture i u promociji Programske platforme koja se privodi završetku. SDS će pred građane izaći sa jasnom vizijom ekonomskog i društvenog oporavka Republike Srpske i sa prepoznatljivim kandidatima koje građani prepoznaju kao lidere u svojim lokalnim zajednicama“ – poručio je Šarović.

Sektor za
politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo